NÖJDA PATIENTER

"Håkan inspirerade mig att sluta röka. Har fått många användbara kostråd med förklaringar hur de fungerar och hur viss kost påverkar kroppen. Äter och mår mycket bättre nu." Brittmarie.

patient på besök

"När min dotter haft en kraftig virusinfektion fick hon långvariga besvär i sina leder. Läkare uteslöt leukemi och ordinerade Ipren. hennes ledbesvär fortsatte utan förbättring. Värst var det på morgnarna, då hon inte kunde gå ur sängen hon grät, hade ont och var stel i lederna.

En morgon ett par veckor efter att Håkan börjat behandla henne mot den autoimmuna reaktion i henns kropp, hörde jag henne hoppa i våra sängar.

Sedan dess har hon aldrig klagat på sina leder." Mattias Ekström


Under större delen av 2005 var jag sängliggande pga en extrem trötthet, orsakad av en hormonell störning, som ingen läkare kunde hjälpa mig med. Håkan hjälpte mig och inom en vecka var min trötthet borta.

I aug 2006 fick jag ett krävande heltidsarbete på annan ort. Jag pendlade och hade småbarn och var inte längre trött. Håkans insats förändrade hela mitt liv. Malin Ekström

Ät bättre mat


nyttig mat

Parallellt med mina studier i Tyskland under 70-talet, arbetade jag på restauranger liksom vid ett flertal av våra mest välkända hälsohem i Sverige.

Det är trevligt att åtminstone en gång i veckan samlas några hungriga vänner i köket och laga mat tillsammans.

En rotfruktswook kan enkelt bli grunden till morgondagens soppa, med andra ord, varför inte göra lite större portioner när man ändå är igång.

Beställ boken här