EN NYTTIG KOKBOK

Under mina mer än 20 år som praktiserande Homeopat har jag märkt ett stort behov av en enkel och lättillgänglig kokbok...

Parallellt med mina studier i Tyskland under 70-talet, arbetade jag på restauranger liksom vid ett flertal av våra mest välkända hälsohem i Sverige. Detta inspirerade till studier i näringslära, varefter jag även arbetade som köksmästare.

kokbok

Med denna kunskap i bagaget har det därför alltid varit viktigt för mig att fråga mina patienter om vad de äter, och hur de ser på sina kost och sitt näringsintag. Det finns modenycker även i vårt ätande, men basnäringen finns i de billiga nyttiga och goda rotfrukter som fortfarande odlas i vårt land.

Ofta hör man människor tala om hur dyr maten har blivit, och det är riktigt att maten blir dyrare än nödvändigt om man inte planerar sina inköp och sin matlagning. Det är trevligt att åtminstone en gång i veckan samlas några hungriga vänner i köket och laga mat tillsammans.

kokbok

En rotfruktswook kan enkelt bli grunden till morgondagens soppa, med andra ord, varför inte göra lite större portioner när man ändå är igång.

Beställ din bok för endast 150 kr

Boken kostar 150 kr inklusive frakt.

Efter skickad beställning:
Betala in totalsumman på BG 266-6436 och lämna ditt namn som meddelande så skickas boken när den är betald.

Håkan

Håkan är utbildad i medicin, homeopati samt i irisanalys vid Deuschherrenberg institut Wetlar, Tyskland. Han har drivit mottagning sedan 1982.

Utöver arbetet på mottagningen och patientarbetet har Håkan föreläst både internationellt och nationellt.